Γρασίδι από τα παράσιτα στο σώμα

Ο λόγος για την εμφάνιση των παρασίτων στον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να είναι βρώμικα χέρια, τα φρούτα και τα λαχανικά, την επαφή με μολυσμένα ζώα ή τον άνθρωπο, τρώει ψάρια και το κρέας δεν έχει περάσει επαρκής θερμική επεξεργασία. Να καθαρίσει το σώμα του σκουλήκια είναι τα ναρκωτικά. Αν για οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν είναι δυνατό, χρησιμοποιήστε τα βότανα από το παράσιτο.

Τα συμπτώματα της μόλυνσης

ανεπιθύμητους επισκέπτες

Από την πρώτη στιγμή να ανεπιθύμητους επισκέπτες στο σώμα πριν εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα, μπορεί να πάρει χρόνια. Με την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών, τα σκουλήκια να έχουν αποτέλεσμα. Μερικά από αυτά προκαλούν σημαντική βλάβη στον ασθενή, μπορεί να σε ζωτικά όργανα – καρδιά, το ήπαρ, τον εγκέφαλο.

Ανάλογα με το είδος των παρασίτων και ο εντοπισμός, τα συμπτώματα είναι διαφορετικά. Αλλά για όλα σχεδόν τα τυπικά:

 1. Κόπωση και αδυναμία;
 2. Το αίσθημα της ναυτίας και του εμέτου;
 3. Αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα με τη μορφή της ακμής και τους ερεθισμούς;
 4. Απώλεια βάρους;
 5. Καούρα;
 6. Μετεωρισμός;
 7. Μια δυσάρεστη οσμή;
 8. Φαγούρα στην περιοχή του πρωκτού.

Εάν παρατηρήσετε τέτοια συμπτώματα, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το νοσοκομείο για τη διάγνωση της νόσου. Αν η προσβολή έχει επιβεβαιωθεί, θα πρέπει να αρχίσει αμέσως τη θεραπεία και να βρείτε τη μέθοδο που θα πρέπει να τον καθαρισμό του σώματος.

φάρμακα για τον άνθρωπο είναι εξαιρετικά τοξικό, και όχι όλες τις κατηγορίες των ασθενών για την εφαρμογή τους. Γιατί χρησιμοποιείται λαϊκές θεραπείες, η αποτελεσματικότητα των οποίων είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Για τη θεραπεία σκουλήκια, οι πρόγονοί μας χρησιμοποιούσαν βότανα.

Τσάι από βότανα

Για τη θεραπεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βότανα. Υπάρχουν πολλές συνταγές με βότανα αφεψήματα, έχουμε λίστα με τα πιο αποτελεσματικά:

 1. Ισχυρό τσάι. Για να προετοιμάσει πρέπει yarrow, φλοιό δρυός, και το ιπποφαές, τα φύλλα του θηρανθεμίς και αψιθιάς, St. wort του Ιωάννη, και χαμομήλι. Όλα τα συστατικά πρέπει να αναμιγνύεται σε ίσες αναλογίες – 1 κουταλάκι του γλυκού και ρίχνουμε δύο φλιτζάνια βραστό νερό. Η προκύπτουσα τσάι αφήνεται να εμποτιστεί για δώδεκα ώρες και πίνουμε κάθε πρωί για 100 ml. η θεραπεία με αυτά τα μέσα είναι 10 ημέρες, τότε θα πρέπει να πάρετε ένα διάλειμμα για δέκα ημέρες. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διάρκεια.
 2. Η παρακάτω συνταγή που σας επιτρέπει να καθαρίσετε το σώμα, περιλαμβάνει τρία είδη βοτάνων. Ένα μέρος της αψιθιάς, 1.5 μέρη 3 σκελίδες και θηρανθεμίς. 1 κουταλιά της σούπας φυτικό μείγμα θα πρέπει Φλιτζάνι βραστό νερό. Έτσι, είναι απαραίτητο να αφήσετε για λίγες ώρες. Να πάρει το φάρμακο με άδειο στομάχι τρεις φορές την ημέρα για τρεις ημέρες.
 3. Το χαμομήλι και η tansy αναμιγνύεται με 1 κουταλιά της σούπας (φλοιός) και πικρή αψιθιάς 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα ρίχνουμε το βραστό νερό (200 ml, 2 κουταλάκι του γλυκού). το τσάι θα πρέπει να έχει κρυώσει και προσεκτικά αποστράγγισης, πάρε το πρωί και πριν από το κρεβάτι σε 50 ml Αυτό το φάρμακο αρχίζει να δρα πολύ γρήγορα, η διάρκεια της θεραπείας δεν είναι περισσότερο από 5 ημέρες.
 4. Πικρή αψιθιάς. Βότανα χρησιμοποιούνται σε ίσες αναλογίες. Πάρτε 2 κουτ. από το μείγμα, ρίξτε βραστό νερό σε ένα όγκο 400 ml, αφήνουμε να βράσει και να σιγοβράζουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά. Το αποτέλεσμα το τσάι που καταναλώνονται πριν από τα γεύματα για 14 ημέρες.
 5. Το φάρμακο παρασκευάζεται από τη ρίζα της πικραλίδας, knotweed, θυμάρι, αψιθιά, το γαρύφαλλο και την τάνσι. Όλα τα στοιχεία που λαμβάνονται σε ίσες αναλογίες. 2 κουταλιές της σούπας. από τα ταμεία θα πρέπει 0,5 λίτρα βραστό νερό, ρίχνουμε και αφήστε το να εμποτιστεί για 40 min. Εργαλείο δροσερό και να πίνετε κάθε ώρα 2 κουταλιές της σούπας μέσα σε 14 ημέρες.
Ιατρική

Εργαλείο για τον καθαρισμό του σώματος από παράσιτα αποτελείται από τρία συστατικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της:

 1. Ξύλο καρυδιάς φλούδα;
 2. Αποξηραμένα εστραγκόν;
 3. Το γαρύφαλλο.

Για την προετοιμασία της έγχυσης του ευρέος φάσματος, θα πρέπει να καθαρίσετε τα καρύδια 15, το αποτέλεσμα φλούδα ρίξτε 0,5 λίτρα αλκοόλ. Βάμμα από φύλλα σε ένα ελαφρύ ζεστό μέρος για ένα μήνα. Για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν το πρωί με άδειο στομάχι. Έναρξη 1 σταγόνα/100 ml καθαρού νερού. Η ημερήσια δοσολογία αυξάνεται κατά 1 σταγόνα. Μετά από 1 εβδομάδα, η ημερήσια δόση θα είναι 1 κουταλάκι του γλυκού έγχυση. Αυτό το ποσό του φαρμάκου που απαιτείται για να πιει όλο το χρόνο.

Σε συνδυασμό με το βάμμα θα πρέπει κάθε βράδυ να πιείτε αρτεμισία. Η αρχική δόση είναι 0,5 κουταλάκι του αρτεμισία. Σταδιακά θα πρέπει να αυξηθεί σε 1,5 κουτ. το βότανο Λαμβάνεται σε συνδυασμό με το βάμμα μέχρι το τέλος της θεραπείας.

Πρέπει να πάρετε σκελίδες το πρωί για ένα μήνα. Πρώτη γαρύφαλλο εκδόθηκε στις 1 Τεμ./ημέρα, σταδιακά η δόση μπορεί να αυξηθεί σε 10 είναι 3 κομμάτια.

Λίστα με τα αφεψήματα

Για τον καθαρισμό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν τα βότανα με τις ιδιότητες. Εκτός από την καταστροφή των παρασίτων, που επηρεάζουν το πεπτικό σύστημα, καθαρίζει τα έντερα και τη βελτίωση της ηπατικής λειτουργίας. Ισχύουν τα ακόλουθα είδη βοτάνων:

 1. Tansy είναι το πιο ισχυρό βότανο για την καταπολέμηση παρασίτων. Αυτές οι ιδιότητες που διαθέτει λόγω του περιεχομένου της, στη σύνθεση των φυτών. Έχει παραλυτική επίδραση για τα σκουλήκια. Το φάρμακο παρασκευάζεται από τα άνθη του φυτού. Για την έγχυση θα χρειαστείτε 1 κουταλιά της σούπας. αποξηραμένα άνθη αψιθιάς, το οποίο χύνεται σε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Θα πρέπει να επιμείνουμε ζωμό για ώρες και προσεκτικά στραγγίστε και δροσερό. Να πάρει το φάρμακο τρεις φορές την ημέρα μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Για να απαλλαγούμε από τα σκουλήκια, θα πρέπει να πίνουν το έγχυμα για 21 ημέρες.
 2. Αρτεμισία λόγω της ταχείας θεραπεία της μόλυνσης. 2 κουταλάκια του γλυκού βότανο, χρειάζεστε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. αρτεμισία ρίξτε βραστό νερό, σκεπάζετε σφιχτά με ένα καπάκι και αφήστε το να εμποτιστεί για περίπου μία ώρα. Εντός 14 ημερών πρέπει να πίνετε την έγχυση κάθε ημέρα, 15 λεπτά μετά από κάθε γεύμα.
 3. Datura χορτάρι. Αποδεκτή θεραπεία αντισυμβατικό τρόπο. Η ξηρά στελέχη της Datura βότανο τοποθετείται σε μεταλλικό ταψί στο φούρνο. Όταν το γρασίδι αρχίζει να εκπέμπει καπνό, θα πρέπει να σκύψει από πάνω τους και να αναπνεύσει. Αν τα σημάδια της δηλητηρίασης, η διαδικασία πρέπει να σταματήσει και τα σκουλήκια έξω από το σώμα.
 4. Oak φλοιός. Κύπελλο του φλοιού θα πρέπει 200 ml βραστό νερό, να επιμείνει για περίπου έξι ώρες, μετά από ένα καλό αγωγό. Αυτό το εκχύλισμα που λαμβάνεται το πρωί με άδειο στομάχι, η θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί για 21 ημέρες.
 5. Yarrow. Εκτός από τη δράση, είναι αποτελεσματικό σε παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα, του δέρματος, των μολυσματικών ασθενειών. Για να προετοιμάσει το φάρμακο θα πρέπει να λάβει 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα yarrow και ρίξτε 200 ml βραστό νερό. Η έγχυση κάλυμμα και κρατήστε μια-δυο ώρες, και μετά στραγγίστε και δροσερό. Έτοιμο μέσα ποτό δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ με άδειο στομάχι.
 6. Τσουκνίδα. Οι ρίζες αυτού του φυτού χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των παρασίτων από το σώμα. Οι ρίζες συνθλίβονται και τοποθετούνται σε ένα μπολ, ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό. Την προετοιμασία της έγχυσης σε ένα λουτρό νερού. Μετά το μαγείρεμα φιλτράρεται και αφήνεται να κρυώσει. Για να πιείτε ένα αφέψημα είναι απαραίτητα δύο φορές την ημέρα με άδειο στομάχι.
Ρίζες

Πάρτε τα βότανα σε ίσα μέρη 1 κουταλιά της σούπας. l: ταξιανθίες του θηρανθεμίς, μέντα, αρτεμισία, Βαλεριάνα ρίζα, το ιπποφαές (φλοιό). Προσθέστε στο μείγμα, πρέπει 1.5 κουταλιά της σούπας σπόρους καρότου. Το μείγμα που προκύπτει λαμβάνεται το ποσό 2 κουταλιές της σούπας, ρίξτε 200 ml βραστό νερό. Αφήστε την έγχυση για τέσσερις ώρες και, στη συνέχεια στέλεχος. Θα πρέπει να λαμβάνουν θεραπεία των 200 ml δύο φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι τρεις ημέρες.

Κλύσμα

Βοτανική θεραπεία περιλαμβάνει όχι μόνο το τσάι από βότανα. Γρήγορα και αποτελεσματικά να αφαιρέσει τα παράσιτα κλύσματα με βότανα. Η τακτική χρήση βοηθά να αφαιρέσει ακόμη και τα αυγά τους. Το κλύσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά. Πιο συχνά για την προετοιμασία των διαλυμάτων που χρησιμοποιούνται θηρανθεμίς. Θα χρειαστείτε 1 κουταλιά της αψιθιάς και 500 ml βραστό νερό. Θα πρέπει να επιμείνει 15 λεπτά, μετά την ψύξη, το φάρμακο είναι έτοιμο για χρήση.

Αντενδείξεις

Κάποια βότανα μπορεί να είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, μπορεί να βλάψει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ακόμη και να προκαλέσει αποβολή. Μην χρησιμοποιείτε βότανα και σε ορισμένες ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα, του ήπατος και των νεφρών.

05.08.2018