Κριτικές Bactefort

 • Elvira
  Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπέφερε από συχνούς πονοκεφάλους. Είχα πάει σε πολλούς γιατρούς, αλλά ούτε και ο νευρολόγος ούτε ενδοκρινολόγο, και ακόμη και ο θεραπευτής είναι σε θέση να αντιστοιχίσετε μια διάγνωση. Θα μπορούσαμε να πούμε δέχτηκα και ήταν απλά να πάρω παυσίπονα κάθε φορά ένιωσα την προσέγγιση της ημικρανίας. Όταν έφτασα στη δουλειά, ήθελα να κάνω ένα ιατρικό βιβλίο, για το οποίο πήρα κάποιες εξετάσεις και το τεστ για τα παράσιτα έχουν δείξει ότι το σώμα μου πολλά σκουλήκια. Ειδικός διορίζεται υποδοχής σταγόνες bactefort. Τους πήρα, και μετά από ένα μήνα και πάλι να περάσει το τεστ – όλα εντάξει! Εκτός αυτού, μαζί με τα σκουλήκια πήγαν μακριά και τους πονοκεφάλους μου.
  Bactefort
 • Elvira
  Η κόρη του μετά από ένα ταξίδι στη θάλασσα, άρχισαν να παραπονιούνται για κνησμό στον πρωκτό. Την πήγα στο γιατρό, ήταν δοκιμή για τα παράσιτα και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Φοβόμουν ότι ο γιατρός θα συνταγογραφήσει ισχυρών φαρμάκων, και η κόρη μου έχει προβλήματα με το στομάχι, αλλά ο γιατρός πρότεινε φυσικό σταγόνες bactefort χωρίς τις παρενέργειες. Η κόρη είδε όλη την πορεία, τότε θα περάσει το τεστ – το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό!
  Bactefort
 • Γεώργιος
  Θα ήταν συχνά κουρασμένη, κάποια αδυναμία εμφανιστεί ζάλη. Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο και πέρασε η Γενική ανάλυση αίματος, αποδείχθηκε, η αιμοσφαιρίνη είναι πολύ κάτω από το φυσιολογικό. Ο γιατρός πρότεινε να εξεταστεί για τα παράσιτα, και φτάσαμε στο σημείο που το σώμα μου ήταν γεμάτο σκουλήκια. Ο γιατρός μου που προβλέπονται σταγόνες Bactefortκαι μετά από μια πορεία της θεραπείας μου πρόβλημα έχει φύγει από μόνη της. Τώρα μερικές φορές το ποτό αυτό το φάρμακο για την πρόληψη και ακόμη και τα παιδιά που δίνει.
  Bactefort
 • Δήμητρα
  Έχω εποχιακές αλλεργίες για να ανθίσουν. Όπως και πριν, αυτό δεν ήταν, αποφάσισα να εξεταστεί. Μετά τις δοκιμές για την παρουσία παρασίτων, η αιτία των αντιδράσεων ήταν σαφής. Ο γιατρός μου πρότεινε τη λήψη σταγόνες bactefort. Συμφώνησα, αλλά μέσα αμφιβολίες για το κατά πόσον το φάρμακο με βάση τα βότανα. Επαναλαμβανόμενες δοκιμές έχουν διαλύσει τις αμφιβολίες μου – σκουλήκια δεν ήταν. Από τότε έχω χάσει τις αλλεργίες μου.
  Bactefort
 • Ιωάννης
  Γυναίκα, τους συναδέλφους, τους φίλους – όλοι παρατηρήσει ότι ξαφνικά άρχισε να χάνει βάρος, ενώ υπήρχε ευερεθιστότητα. Όταν ρώτησα τον τεχνικό μου ζήτησε μια σειρά από δοκιμές και τα τεστ για τα παράσιτα ήταν θετική. Η γυναίκα μου μου αγόρασε μια σταγόνα bactefortκαι το ήπια σχεδόν ένα μήνα, στη συνέχεια να παρατηρήσει μια σημαντική βελτίωση στην κατάσταση της υγείας. Επαναλαμβανόμενες δοκιμές ήταν καθαρό, και το βάρος.
  Bactefort
Εκτίμηση Bactefort
4.9
15